Περιγραφή υπηρεσίας

Το Wav.gr είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα πολυμέσων, που έχει σχεδιαστεί κυρίως για επιχειρηματική χρήση και στόχο έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ήχου και εικόνας, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Διαχειρίστρια εταιρεία του Wav.gr είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Hellenic Solution, μια εταιρεία της Κοινωνικής Οικονομίας, με συνεργάτες στην Αθήνα, τη Ρόδο και τις περισσότερες πόλεις της χώρας. Η Κοιν.Σ.Επ. Hellenic Solution στοχεύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και στη στήριξη των ευπαθών ομάδων, παρέχοντας καινοτόμες, ποιοτικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι άλλο ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή μη κυβερνητική οργάνωση.

Μουσική για επαγγελματικούς χώρους

  • Με το Wav.gr απαλλάσεστε από όλους τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων, όπου κι αν βρίσκεστε! Πολύ απλά το ρεπερτόριο μας δεν περιέχει μουσική για την οποία ο επιχειρηματίας είναι υπόχρεος για την καταβολή αμοιβών σε οποιονδήποτε οργανισμό συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων μουσικής ή σε άλλη εταιρεία. Δεν παίζουμε τη μουσική τους, συνεπώς δεν τους πληρώνετε!

  • Αν δεν είστε συνδρομητής του Wav.gr και αναπαράγετε μουσική από το ραδιόφωνο στην Ελλάδα, θα πρέπει να πληρώσετε την ΕΔΕΜ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ και πρώην ΕΥΕΔ), αλλά θα πληρώσετε και την Αυτοδιαχείριση, αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε το ρεπερτόριο του σταθμού, που μπορεί τη στιγμή του ελέγχου να παίζει μουσική που εκπροσωπείται από την Αυτοδιαχείριση! Επιπρόσθετα, θα πρέπει να πληρώσετε και τη GEA για τα συγγενικά δικαιώματα των μουσικών που παίζουν τη μουσική.
  • Αν βρίσκεστε στην Κύπρο, εκτός από την PRS για τα πνευματικά δικαιώματα, θα πρέπει να καταβάλετε αμοιβές και στην Grammo για τα συγγενικά δικαιώματα.
Εύκολη ανάπτυξη
Έτοιμο για άμεση χρήση σε επαγγελματικούς χώρους

Αναλυτικές οδηγίες στα μέλη μας για εύκολη αναπαραγωγή

Οικονομική λύση με πολλαπλά streams για να επιλέξετε